Despre mine

Fotografia mea
Nimeni nu ne poate face sa ne simtim inferiori fara permisunea noastra.

marți, 31 mai 2011

Incaltaminte de slabit


Ai adunat de-a lungul timpului zeci de perechi de pantofi toti diferiti: tocuri ametitoare, platforme sexy, cizme calduroase, balerini comozi? Stiai ca acestia te pot ajuta sa devii mai supla?
Pantofi cu toc. Teorie: atunci cand porti tocuri, acestea exercita o presiune mare asupra tendoanelor si a muschilor picioarelor. Muschiul gambei ramane incordat ceea ce face ca piciorul sa para mai lung. Mersul pe tocuri este extrem de eficient pentru ca arde pana la 312 calorii pe ora. Practica: daca porti tocuri stiletto, mentine muschii incordati. Tine o geanta de dimensiuni mari, cat mai aproape de piept, indreapta-ti spatele si incearca sa ai muschii stomacului incordati. Repeta de 15-20 ori.
Platformele. Teorie: platformele te fac sa arati mult mai inalta si te exercita mai putina presiune asupra muschilor piciorului decat pantofii cu toc. Pe langa stabilitatea crescuta pe care ti-o vor da, muschii si coapsele vor deveni mai tonifiate, chiar si atunci cand stai. Mersul pe platforme este aproape la fel de eficient ca cel pe tocuri, pentru ca te va ajuta sa arzi mai mult de 238 calorii pe ora. Practica: pentru picioare superbe iata un sfat extrem de practic: stai dreapta si ridica-te usor pe varfuri. Mentine pozitia pentru cateva secunde si abia apoi revino in cea initiala. Repeta de 15-20 ori.
Balerini. Teorie: lipsa unui suport efectiv face ca muschii interiori ai picioarelor sa lucreze mai mult decat daca ai purta orice alt tip de incaltaminte. Balerinii sunt extrem de comozi si ii poti purta chiar si atunci cand iti petreci toata ziua la cumparaturi. La sfarsitul unei astfel de zile vei arde chiar mai multe calorii decat daca ai purta pantofi cu toc. Practica: pentru picioare suple: stai cu picioarele apropiate si cu mainile in sold. Indoaie usor genunchii si executa o genuflexiune. Mentine 5 secunde si revino in pozitia initiala. Repeta de 15 ori.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu